Inflacioni vazhdon të tejkalojë rritjen e të ardhurave

Pabarazitë sociale dhe inflacioni janë dy nga problemet kryesore në politikën e të ardhurave në vendin tonë. Dhe nëse inflacioni është një problem pan-evropian, i provokuar nga faktorë të jashtëm - lufta në Ukrainë, çmimi i transportuesve të..

24.08.22 07:15 |

Propozojnë një kufi të ri varfërie, por 1.5 milionë veta mbeten me të ardhura më të ulëta

Ministria e Çështjeve Sociale propozon që kufiri i varfërisë në vend nga 1 janari 2023 të jetë 202 euro (504 leva). Projekt dekreti është publikuar për diskutim publik. Rritja është 46 euro (91 leva) ose 22%. Rritja e kufirit të varfërisë është më..

11.07.22 13:07 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна