Eмисия новини
от 22.00 часа

Protestat në Bullgari si një “lojë historike e asociacioneve”

Para rreth një jave një varg ngjarjesh provokuan moskënaqësinë e bullgarëve. Rastësisht apo jo, prova e liderit të partisë “Po, Bullgaria” Hristo Ivanov të arrijë deri tek plazhi i portit të naftës “Rosenec” dhe ngatërresat dhe grindjet e tij me..

16.07.20 13:46 |
Всички новини: днес | вчера