Eмисия новини
от 22.00 часа

Sofja është mikpritëse e një turneu të një sporti pak të njohur në vendin tonë – padelit

Kryeqyteti ynë është mikpritës i një turneu dyditor të padelit më 2 dhe 3 prill. Ky do të jetë turneu i parë i këtij sporti në Bullgari, ku do të marrin pjesë 32 lojtarë bullgarë nga sporte të ndryshme raketash. Vitin e kaluar, Federata Bullgare..

02.04.22 07:45 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера