Eмисия новини
от 06.00 часа

Komisioni Evropian parashikon inflacionin vjetor në Bullgari 12 për qind

Çmimet e gazit pritet të rriten një herë për shkak të furnizimeve të pezulluara nga Rusia, por ato do të kompensohen nga furnizimet alternative. Kështu shkruhet në pjesën për Bullgarinë në parashikimin ekonomik pranveror të Komisionit Evropian. Çmimet e..

16.05.22 15:28 |
Gjen. Atanas Atanasov

Pyesin se pse shërbimet tona speciale kanë dhënë parashikime të pasakta për Ukrainën

Informacionet e shërbimeve bullgare nuk janë gjithmonë të sakta, tha në një konferencë bashkëkryetari i "Bullgarisë Demokratike" dhe nënkryetari i Kuvendit Gjen. Atanas Atanasov. Ka pasur deklarata nga krerët e shteteve nga vendet aleate se Rusia..

09.03.22 14:02 |

KE-ja korrigjoi pritjet e veta për rritjen e ekonomisë bullgare

Komisioni Evropian ndryshoi pritjet e tij për rritjen ekonomike në Bullgari këtë vit. Parashikimi ekonomik veror i Brukselit, i botuar sot, shpreh pritje për rritje ekonomike prej 4.6% në 2021 dhe 4.1% vitin e ardhshëm. Në parashikimin e tij të..

07.07.21 19:34 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера