Eмисия новини
от 15.00 часа

Një park paleontologjik krejt i ri kënaq të rinjtë dhe të moshuarit në qytetin turistik Vërshec

Hapi dyer atraksioni më i ri në qytetin piktoresk në malin Stara Pllanina-Vërshec. I vetmi park paleontologjik  i këtij lloji në Ballkan shtrihet mbi një sipërfaqe prej një hektari në Parkun e Pishave të qytetit dhe tanimë po mirëpret mysafirët e..

21.03.22 12:50 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера