Eмисия новини
от часа
QR код

Greqia zgjati kërkesat anti-covid për hyrje në vend

Deri më 12 tetor 2020 Greqia zgjat afatin e kufizimeve të përkohshme të aplikuara deri tashti dhe të kërkesave për hyrje në vend përmes kufijve tokësore, detare dhe ajrore. Mbetet kushti që ata që mbërrijnë në vend të disponojnë QR kod. Është e..

01.10.20 17:32 |

Transportuesit mendojnë padi kolektive kundër Greqisë

Që nga mesnata u rivendos lëvizja e kamionëve përmes pikës kufitare Ilinden - Eksohi me Greqinbë. Shoferët kalojnë pas prezantimit të QR kod për hyrje në territorin e Greqisë. Transportuesit bullgarë kanë ndërmend të ngritin padi kolektive në Bruksel..

08.09.20 11:23 |

Transportuesit prapë ngulin këmbë për hapjen e pikës kufitare “Ilinden-Eksohi”

Përfaqësues të firmave transportuese dhe bujqësore nga Bullgaria Jugperëndimore do të protestojnë sot për hapjen e pikës kufitare “Ilinden-Eksohi” e cila u mbyll nga autoritetet greke deri më 31 gusht për shkak të pandemisë. Po kjo është..

25.08.20 10:26 |

Turistë nga BE-ja mund të hyjnë në Bullgari nga Greqia vetëm përmes pikave kufitare Kullata dhe Makaza

Nga 22 korrik deri më 4 gusht autoritetet kufitare greke nuk lejojnë të kalojnë në të dy drejtimet të gjitha mjetet transportuese përmes pikave kufitare Ilinden-Eksohi, Kapitan Petko Vojvoda-Ormenin dhe Ivajllovgrad-Kiprinos. Automjete për transportimin..

22.07.20 18:35 |

Trafiku në pikën kufitare Kullata - Promahon është normal

Trafiku në pikën kufitare Kullata - Promahon është normal megjithëqë kjo është hyrja e vetme për turistët në Greqi. Autoritetet e pranishme shëndetësore greke caktojnë se kujt t’i bëjnë test për Covid-19. Pikat e tjera kufitare midis Bullgarisë dhe..

07.07.20 19:57 |

Greqia mbyll kufijtë e veta

Që nga 6 korriku Kullata-Promahon është pika e vetme kufitare përmes së cilës turistët mund të hyjnë në Greqi nga territori bullgar. Përmes pikës Makaza mund të kalojnë mjete transportuese, bullgarë me kontrata të punës në Greqi, pronarë të..

06.07.20 09:29 |

Trafik intensiv i kamionëve në kufirin bullgar me Greqinë dhe Turqinë

Në të gjitha pikat kufitare midis Bullgarisë dhe Greqisë pala greke u lejon shtetasve të BE-së të hyjnë pa karantinë. Vetëm pika kufitare te Zllatograd mbetet e mbyllur. Që nga 1 korriku të gjithë që hyjnë në Greqi duhet të plotësojnë paraprakisht..

28.06.20 10:16 |

Shtetasit e BE-së më lehtë mund të hyjnë në Greqi nga Bullgaria përmes pikës kufitare “Ilinden-Eksohi”

Një pjesë prej shtetasve serbë që hyjnë në Greqi përmes Bullgari po testohen për Covid-19, shënohet adresa në të cilën ata do të qëndrojnë dhe plotësohen deklarata. Kjo ngadalëson lëvizjen e makinave, njoftojnë nga Policia Kufitare. Prandaj shtetasit..

27.06.20 10:34 |
Pika kufitare “Ura e Danubit-2”

Arrestuan imigrantë të paligjshëm nga Greqia

Në pikën kufitare “Ura e Danubit-2” tek qyteti Vidin   në të dalë nga Bullgaria janë arrestuar 15 imigrantë të paligjshëm. Ata janë të gjetur në një vend të fshehtë të një kamioni-frigorifer, i cili ka udhëtuar bosh nga Greqia për në Hungari. Të..

17.02.20 17:08 |
Всички новини: днес | вчера