Eмисия новини
от 10.00 часа

Fëmijët me probleme në të parin duhet të ushtrojnë sporte

Fëmijët me probleme në të parin të kenë mundësi të ushtrojnë ndonjë sport. Këtë kauzë ka ndërmend të mbrojë Federata “Sport për njerëzit me probleme në të parin” para ministrive të arsimit dhe të sportit Fëmijët me probleme në të parin..

11.02.20 15:16 |
Всички новини: днес | вчера