Eмисия новини
от 05.00 часа

Bullgaria hyri nën procedurën evropiane për shkak të përmbajtjes audiovizuale

Komisioni Evropian nisi procedime kundër 23 vendeve të BE, duke përfshirë Bullgarinë, sepse nuk e kanë aplikuar në legjislacionin e tyre një direktivë evropiane mbi përmbajtjen audiovizuale . Direktiva ka për qëllim krijimin e një peizazhi..

23.11.20 15:35 |

Bullgaria e referoi Pakon Mobilitet I në Gjykatën e BE-së

Qeveria miratoi pozitën bullgare për ngritjen e procedurës kundër Pakos Mobilitet I në Gjykatën e BE-së, transmetoi BTA. Megjithë kundërshtimin e Bullgarisë, Rumanisë, Polonisë, Hungarisë, Lituanisë, Letonisë, Estonit, Maltës dhe Qipros nga 31..

21.10.20 16:11 |

Fillojnë procedurat e mbështetjes së biznesit për 200 milionë leva

Deri në fund të muajit do të fillojnë katër procedura të reja në përkrahje të firmave bullgare, njoftoi zëvendës ministrja e ekonomisë Jana Topallova në kuadrin e online forumit  kushtuar masave financiare në mbështetje të biznesit në kushtet e..

09.10.20 07:05 |

Qeveria lehtësoi procedurën e lëshimit të dokumenteve personale bullgare jashtë shtetit

Qeveria ndryshoi rregulloren për lëshimin e dokumenteve personale bullgare. Aplikimet për kartat e identitetit tashmë mund të paraqiten në rrugë elektronike në Ministrinë e Punëve të Brendshme pa nënshkrim elektronik. Ulen afatet për lëshimin e pasaportës..

06.11.19 15:03 |
Всички новини: днес | вчера