Eмисия новини
от 16.00 часа
Dy bashkëkryetarët e Komisionit prof. Angell Dimitrov dhe prof. Dragi Georgiev

Nuk ka përparim në çështjet e diskutueshme historike midis Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut

Takimi i njëmbëdhjetë i Komisionit të Përbashkët të Çështjeve Historike midis Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, të krijuar në zbatim të Marrëveshjes së Miqësisë, Fqinjësisë së Mirë dhe Bashkëpunimit mes dy vendeve tona, përfundoi..

04.12.20 18:56 |
Всички новини: днес | вчера