Eмисия новини
от 00.00 часа

Studentët duan një periudhë hiri para se të vendosen certifikatet

Vendosja e një certifikate të gjelbër nga 21 tetori si kusht për frekuentimin e leksionve nga studentët është i nxituar, sipas Përfaqësimit Kombëtar të Këshillave të Studentëve. Në një intervistë për BNR, ata thanë se ishte e drejtë të jepet një..

20.10.21 15:05 |

Mendohen stimuj për shkencëtarët me botime në revista botërore

Profesorët dhe studiuesit universitar punimet kërkimore të të cilëve janë botuar në revista shkencore botërore me autoritet do të marrin shpërblime për të stimuluar aktivitetin e tyre botues. Kjo parashikohet në Programin Kombëtar të Ministrisë së..

26.04.21 15:57 |

Ekspozita udhëtuese e dizajnerit grafik Henk Groenendijk vjen në Sofje

Ekspozita „TEST PRESS” prezanton publikime studentore nga arkiva e dizajnerit , koleksionues dhe mësues Henk Groenendijk. Që të gjitha krijimet janë vepër të studentëve nga Akademia e Amsterdamit „Gerrit Rietveld“ në periudhën e viteve 1999-2019...

20.11.20 07:15 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР