Eмисия новини
от 17.00 часа

Prokuroria pyeti Ministrin e Shëndetësisë për fëmijët me Covid-19

Prokuroria e Lartë Administrativ kërkoi informacion nga Ministri në detyrë i Shëndetësisë Stojço Kacarov nëse ekzistojnë rregulla të shkruara për pranimin e fëmijëve me Covid-19 në spitale dhe nëse aplikimi i testeve speciale të buta në grupet e..

08.10.21 16:59 |

Nëpërmjet telefonave të hapur prokuroria kërkon viktima të bosit të lojërave të fatit Vasill Bozhkov

Prokuroria hapi lidhje telefonike për njerëz të dëmtuar nga bosi i lojërave të fatit Vasill Bozhkov i cili para disa ditësh u shpall në kërkim ndërkombëtar. Nga prokuroria e specializuar njoftuan, se në kuadrin e hetimit kundër tij për mos pagimin e taksave..

04.02.20 17:48 |
Megjithë provat për prezantimin e konfliktit mes Prokurorit të Përgjithshëm Sotir Cacarov (majtas) dhe Kryetarit të Gjykatës së Lartë të Kasacionit Llozan Panov, si një mosmarrëveshje personale, në fakt ai tregon probleme më të thella jo vetëm në sistemin e drejtësisë, por edhe në ndarjen e pushtetit.

Probleme me ndarjen e pushteteve çerek shekull pas ndryshimeve demokratike

Një takim i Prokurorit të Përgjithshëm me një përfaqësues të biznesit të gazit në Bullgari me ndërmjetësinë e një afaristi tjetër të dalluar me veprimtari aktive politike, tashmë dy muaj provokon debate të ashpra. Kohët e fundit ato dalin nga sfera e..

23.05.17 16:11 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР