Eмисия новини
от 09.00 часа

“Shteti” – provokimi krijues i Aleks Manuillovit

“ Shoqëria civile nuk do të thotë të dalësh në protestë një herë, bëhet fjalë për një organizëm, i cili është i aftë të zhvillojë dialog mes përfaqësuesve të shtetit. Shoqëria civile duhet të jetë një faktor, i cili është i gjallë dhe i zgjuar në rast të..

18.01.17 12:43 |

Bum i bebeve në Bullgari si rezultat i protestave

Bum të foshnjave për 6 muajit e parë të vitit në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar evidentojnë spitalet më të mëdha gjinekologjike tek ne. Ato janë në fakt foshnjat e protestës, e cila filloi vjet para godinave të Parlamentit dhe..

26.07.14 18:03 |
Всички новини: днес | вчера