Eмисия новини
от 14.00 часа

Shkallëzimi i protestave në Sofje – sprovë për shoqërinë dhe politikanët

Në ditën në të cilën Partia GERB u kthye në Parlament, që të mund t’i kundërvihet projektit qeveritar për aktualizimin e buxhetit, protestat në Sofje u shkallëzua deri në dhunë. Për shkak të tensionit të lartë rreth Parlamentit, sot nuk do të ketë mbledhje...

24.07.13 10:46 |
Всички новини: днес | вчера