Eмисия новини
от 14.00 часа

6% e bullgarëve kanë marrë pjesë në protesta

6% e bullgarëve, domethënë rreth 300 000 veta, pohojnë se kanë marrë pjesë në protestat kundër qeverisë. 36% janë gati të marrin pjesë në një protestë kundër qeverisë. Në një demonstrim në përkrahje të qeverisë do të merrnin pjesë rreth..

16.07.20 15:16 |

Protestat në Bullgari si një “lojë historike e asociacioneve”

Para rreth një jave një varg ngjarjesh provokuan moskënaqësinë e bullgarëve. Rastësisht apo jo, prova e liderit të partisë “Po, Bullgaria” Hristo Ivanov të arrijë deri tek plazhi i portit të naftës “Rosenec” dhe ngatërresat dhe grindjet e tij me..

16.07.20 13:46 |

Studentët ngulin këmbë që policët, të cilët kanë rrahur studentë, të pushohen nga puna

Përfaqësia kombëtare e këshillave të studentëve në Bullgari dënoi ashpër agresionin nga ana e policisë më 10 korrik kundër studentëve që kanë protestuar në mënyrë të qetë. Ngulet këmbë për hetimin e incidentit, identifikimin dhe pushimin nga..

14.07.20 13:23 |

Kontrollohen sinjalet për dhunë policore kundër protestuesve

MPB-ja kontrollon informacionet për përdorimin e dhunës fizike kundër protestuesve para Këshillit të Ministrave në Sofje. Sinjalet janë me rastin e tensionit të rritur mes policëve dhe demonstruesve, kur u kapën dhe u rrahën dy të rinj. “Po..

13.07.20 11:58 |
Всички новини: днес | вчера