Eмисия новини
от 22.00 часа

Dita e 75 e protestave antiqeveritare në Sofje

Në Sofje, si zakonisht në orën 19.00 në vendin e zakonshëm para godinave të administratës së Presidencës, Parlamentit dhe qeverisë u thirr protestë antiqeveritare. Të pakënaqurit, të cilët duan dorëheqjen e Kryeministrit, të Kryeprokurorit dhe..

21.09.20 19:42 |

Projektuan kuadro nga shtëpia e Kryeprokurorit në lagjen “Bojana” gjatë protestës së 74

Gjatë protestës së 74 antiqeveritare u projektuan kuadro nga shtëpia e re e Kryeprokurorit Ivan Geshev në lagjen e Sofjes “Bojana" (shtëpi Nr. 5). U përhap informacion se në godinë, e cila është pjesë e rezidencës qeveritare dhe presidenciale,..

21.09.20 09:38 |
Valeri Simeonov

Qeveria do ta mbarojë mandatin e vet

Dhënia e dorëheqjes është e pakuptimtë 6 muaj para zgjedhjeve të rregullta. Kjo do t’i sjellë shtetit shpenzime më të shumta dhe humbje të konsiderueshme, tha para BNT-së Zëvendëskryetari i Parlamentit Valeri Simeonov dhe një prej liderëve të..

20.09.20 14:30 |

Kryeministri Bojko Borisov inspektoi ndërtimin e infrastrukturës rrugore në Rodope

Kryeministri Bojko Borisov u prit me duartrokitje në fshatin Krësteva të rrethit të Velingradit. Në regjionet e DPS-së ( Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë – partia e turqve etnikë dhe e myslimanëve të tjerë në Bullgari ) kemi bërë shumë, tha..

20.09.20 13:53 |

Dita e 74 e protestës antiqeveritare

Ditën e 74 të protestës antiqeveritare përveç shfaqjeve të zakonshme civile në qendër të Sofjes, në të ashtuquajturin “trekëndësh i pushtetit”, atje ku janë godinat e Parlamentit, Presidencës dhe qeverisë, do të ketë dhe një aktivitet partiak...

20.09.20 09:56 |

Protestuesit kërkuan dorëheqjen edhe të Kryetares së Parlamentit Cveta Karajançeva

Balona plot me ujë dhe fruta fluturonin drejt godinës së Kuvendit Popullor ditën e 71 të protestës antiqeveritare. Aksioni kundër Kryetares së Parlamentit Cveta Karajançeva u organizua nga nënat e fëmijëve me çrregullime nga “Sistemi na vret”...

18.09.20 09:08 |

Okupim i Parlamentit për disa orë gjatë ditës së 70 të protestave antiqeveritare

Tashmë 71 ditë po vazhdojnë protestat antiqeveritare në Bullgari me kërkesë për dorëheqjen e Kryeministrit Bojko Borisov dhe të Kryeprokurorit Ivan Geshev. Dita e 70   protestave antiqeveritare kaloi pa incidente në Sofje. Aksioni u zhvillua..

17.09.20 10:18 |

Dita e 68 e protestave antiqeveritare në Bullgari

Po grumbullohen pjesëmarrësit në protestën tashmë tradicionale që zhvillohet çdo mbrëmje në hapësirën midis Këshillit të Ministrave dhe Presidencës. Kërkesat janë për dorëheqje të qeverisë së Kryeministrit Bojko Borisov dhe të Kryeprokurorit Ivan..

14.09.20 19:32 |
Bojko Borisov

Kryeministri Borisov: "Respektoj protestuesit"

Kryeministri Bojko Borisov tha se respekton protestuesit por sipas tij në protestat ka edhe provokatorë. “Padyshim se ata provokatorë të cilët hidhnin bomba në protestën e 2 shtatorit, janë të paguar. Duhet të bëhet dallim midis tyre. Respektoj..

12.09.20 13:13 |

Mbrëmja e 63 e protestave antiqeveritare

Me emrin “Ne nuk kemi frikë” për 63-ën mbrëmje me radhë në qendër të Sofjes u mblodhën protestues kundër qeverisë dhe kryeprokurorit. Një ditë para “Kryengritjes së dytë të Madhe Popullore”, të planifikuar për 10 shtatorin, e ashtuquajtura..

09.09.20 19:45 |
Всички новини: днес | вчера