Eмисия новини
от 05.00 часа

Nga 99.95 për qind të protokolleve të përpunuara ITN vazhdon të jetë në krye

6 parti dhe koalicione pritet të formojnë Legjislaturën e 46-të të Kuvendit Popullor të Bullgarisë pas zgjedhjeve të parakohshme më 11 korrik. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror Zgjedhor te ora 14.00 më 13.07.2021 nga 99.95 për qind të..

13.07.21 16:00 |

Votat e bullgarëve jashtë do të vendosin rezultatin e zgjedhjeve në vend

Votat nga jashtë do të vendosin fituesin përfundimtar të zgjedhjeve parlamentare të 11 korrikut në vend. Sipas të dhënave në sajtin e Komisionit Qendror Zgjedhor jashtë vendit me 55.23% të protokolleve të përpunuara te ora 07:30, partia “Ka një..

12.07.21 09:26 |

U furnizuan të gjitha makinat për zgjedhjet më 11 korrik

Me furnizimin e 1637 makinave të reja në Bullgari disponojmë numrin e plotë për zgjedhjet e 11 korrikut, tha në një mbledhje të qeverisë Kryeministri i përkohshëm Stefan Janev. Kështu qeveria plotësoi angazhimet dhe siguroi mbarëvajtjen e..

30.06.21 14:45 |

Presidenti diskutoi zgjedhjet e ardhshme me vëzhguesit e OSBE

Bullgaria përballet me sfidën e mbajtjes së zgjedhjeve në një situatë epidemie për herë të parë. Këtë e theksoi Presidenti Rumen Radev në një takim me përfaqësuesit e Organizatës për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë - OSBE, të cilët po..

23.03.21 15:59 |
Kornelija Ninova

Partia Socialiste Bullgare propozon ndryshime në Kodin Zgjedhor

Partia Socialiste Bullgare po propozon ndryshime në Kodin Zgjedhor për të pastruar listat e votuesve nga “shpirtrat e vdekur” përmes regjistrimit aktiv dhe mbikëqyrjes video të numërimit të fletëve të votimit dhe hartimit të protokolleve. Kjo u..

21.01.21 16:51 |

Po përgatitet një protokoll për votim në gjendje pandemie

Presidenti Rumen Radev deklaroi se akoma nuk disponon informacion të mjaftueshëm, që të mund të marrë vendim të informuar për këtë se kur të zhvillohen zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Si President për mua është me rëndësi të garantohet e..

05.01.21 13:19 |

Mjekët personalë akoma nuk kanë skemë sesi të punojnë me pacientë me Covid-19

Mjekët e përgjithshëm ende nuk kanë protokolle zyrtare ose udhëzime themelore nga ana e shtetit sesi të mjekojnë pacientët me koronavirus në kujdesin paraspitalor - cilat prej barnave janë të përshtatshme dhe cilat jo. Këtë e tha para BNR mjekja e..

17.11.20 15:29 |
Всички новини: днес | вчера