Eмисия новини
от 01.00 часа

Informacion i dobishëm për ata që pushojnë në Bullgari: Ndihmë gjatë humbjes ose vjedhjes së sendeve

Gjatë verës, të hapur për diellin, detin, kënaqësitë, ne sikurse harrojmë instinktet tona për vetëruajtje. Shpesh harrojmë të ruajmë veten tonë, sendet tona dhe kemi dëshirë të marrim më shumë nga të gjitha që do të na mungojnë deri në periudhën e verës..

15.07.20 11:00 |

A nisi me sukses stina verore nëpër det?

Pandemia nga Covid-19 doli e pamëshirshme ndaj sektorëve të shumtë në ekonominë e Bullgarisë, në këtë numër dhe ndaj turizmit veror. Jemi mësuar që muajt korrik dhe gusht t’i vëmë në “kulmin” e sezonit dhe kjo me të vërtetë qe kështu. Por deri..

08.07.20 15:27 |
Всички новини: днес | вчера