Eмисия новини
от 11.00 часа
Dimitër Gërdev

Kërkojnë kontrollim nëse një ministër i kabinetit të përkohshëm ka pasur nënshtetësi të dyfishtë

Deputeti nga partia “Ka një popull të tillë” (ITN) Dimitër Gërdev pyeti Ministrin e Jashtëm Svetllan Stoev nëse Ministri i Ekonomisë Kirill Petkov ka pasur shtetësi të dyfishtë në kohën e emërimit të tij në kabinetin e përkohshëm. Gërdev iu..

13.08.21 17:26 |

Të huajit e kanë të vështirë të tregojnë vendpushimin e parë bregdetar bullgar

Në lidhje me përvjetorin e 85 të transmetimeve të para të Radios Kombëtare Bullgare për jashtë shtetit , pasardhësi i tyre – Radio Bullgaria filloi një kuiz me pyetje nga kultura, historia, turizmi, sporti dhe muzika bullgare. Në edicionin e tretë e..

30.07.21 12:05 |
Bojko Borisov

Bojko Borisov u mor në pyetje në vazhdim të një ore për raste që nga viti 2009 deri në 2012-ën

Kreu i GERB dhe ish-Kryeministër Bojko Borisov u mor në pyetje në Drejtorinë Kombëtare të Policisë. Duke hyrë në godinë dhe më vonë duke dalë, ai u përkrah nga persona nga GERB që protestonin. "Në dëshirën e tyre për të më poshtëruar, dje KQZ..

15.07.21 12:36 |
ish-Kryeministri Bojko Borisov

E marrin në pyetje ish-Kryeministrin Bojko Borisov

Partia GERB kërkoi dorëheqjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve /KQZ/, për shkak të organizimit të votës jashtë vendit. "Nëse votimi jashtë është “pika kryesore e programit” të të ashtuquajturave “parti të protestave”, atëherë ne pamë problemet më..

13.07.21 12:28 |

Kuizi i parë online i Radio Bullgarisë tregoi njohuri të mira për historinë bullgare

Me rastin e  përvjetorit të 85 të programeve të para të BNR-së për jashtë shtetit  Radio Bullgaria startoi një  lojë me pyetje  për kulturën dhe historinë bullgare. Në edicionin e parë ju pyetëm: Me cilën ngjarje historike e lidhni festën..

17.04.21 12:55 |

Radio Bullgaria ju pyet

Me rastin e festës kombëtare të Republikës së Bullgarisë dhe në lidhje me përvjetorin e vet të 85 Radio Bullgaria starton një iniciativë të re online. Përgatitëm një lojë në ueb-faqen tonë, nëpërmjet së cilës duam të kuptojmë se çfarë janë..

03.03.21 10:05 |

Pyetjet e njerëzve për koronavirusin më shpesh janë për karantinën

Nga 350 deri në 400 pyetje bëhen çdo ditë në telefonin kombëtar për pyetje të lidhura me Covid-19. Linja u hap në shkurt nga Ministria e Shëndetësisë. Pyetjet më shpesh janë të lidhura me karantinën – kush vihet në karantinë dhe nga cili vend kur..

12.08.20 12:09 |
Всички новини: днес | вчера