Eмисия новини
от 09.00 часа

Bullgarët në Angli i kanë “veshur” zgjedhjet parlamentare me rroba pranverore

Ruleta zgjedhore po rrotullohet në Bullgari për plot dy vjet. Më 2 prill, bullgarët në vend dhe në mbarë botën do të gjejnë sërish kohë për të ushtruar të drejtat dhe përgjegjësitë e tyre civile dhe do të zgjedhin parlamentin e ri - organi..

30.03.23 15:03 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна