Eмисия новини
от 16.00 часа

Bullgaria është një shtet me qeverisje elektronike të zhvilluar shumë mirë

Bullgaria është në vend të 44 ndër 193 shtete në Indeksin për zhvillim të qeverisë elektronike (EDGI), tregon një raport i OKB-së. Për herë të parë vendi ynë hyn në kategorinë “shkallë shumë e lartë e zhvillimit të qeverisjes elektronike”, ndër..

21.09.20 15:58 |

Marijana Nikollova: Bullgaria është ndër të parët në BE dhe në botë, të cilët punojnë për ndërtimin e rrjeteve 5G

Bullgaria është ndër shtetet e para në BE dhe në botë, të cilat punojnë për zhvillimin dhe përdorimin e rrjeteve të gjeneratës së re 5G, tha zëvendëskryeministrja Marijana Nikollova gjatë demonstrimit të rrjetit 5G të organizuar nga një nga..

31.10.19 16:35 |
Всички новини: днес | вчера