Eмисия новини
от 17.00 часа

Nëpër gjurmët e legjendave bullgare

Legjenda për dragonj dhe zana. Gojëdhëna për liqene, maje malore dhe manastire. Tregime për fate të jashtëzakonshme njerëzore nga e kaluara e afërt dhe e largët, të cilat na bëjnë të shikojmë jetën sërish si një përrallë, në të cilën çdo ditë..

15.04.22 07:15 |

Rajonet për planifikimin e subvencioneve në Bullgari mbeten 6

Rajonet për planifikimin e subvencioneve në Bullgari nuk do të bëhen më pak dhe mbeten siç deri tani - gjashtë. Në bazë të tyre do të vazhdojnë të përvetësohen fondet evropiane gjatë periudhës së ardhshme programore 2021-2027. Pas bisedimeve me..

31.05.19 17:28 |

Dallimi në zhvillimin e krahinave të veçanta po rritet

Dallimi në zhvillimin ekonomik mes krahinave të veçanta në Bullgari rritet, tregon studimi vjetor i Institutit për Ekonomi të Tregut për Zhvillimin e Regjioneve. Edhe në periudhën e rritjes ekonomike deri në vitin 2008, edhe në periudhën e krizës dhe në..

19.12.16 14:36 |
Всички новини: днес | вчера