Eмисия новини
от 05.00 часа

Një tandem regjisorësh bullgarë janë në krye të jurisë së “Ditëve të Venecias”

Mina Mileva dhe Vesella Kazakova do të kryesojnë jurinë e programit prestigjioz “Ditët e Venecias” (Giornatte degli autori) në festivalin më të vjetër të filmit në botë. Lajmi erdhi disa ditë, pasi filmi i regjisoreve bullgare me titull “Gratë vërtetë..

01.08.21 09:05 |
Всички новини: днес | вчера