Eмисия новини
от 22.00 часа

KE kërkon nga Bullgaria dënime për korrupsion në nivelet më të larta

Komisioni Evropian pret që Bullgaria të nxjerrë vendime përfundimtare në proceset e korrupsionit të nivelit të lartë. Ky është një nga rekomandimet për vendin tonë në Raportin e sivjetshëm për Shtetin e së Drejtës për vendet e BE-së. Brukseli..

13.07.22 17:04 |

Bullgaria po zbaton rekomandimet për luftimin e korrupsionit

Bullgaria po zbaton plotësisht rekomandimet për parandalimin e korrupsionit midis deputetëve dhe prokurorëve, theksohet në raportin e Grupit të Shteteve kundër Korrupsionit - GRECO pranë Këshillit të Evropës. Vendi zbaton plotësisht 67 për qind dhe..

02.06.22 12:52 |

Komisioni Evropian i bëri Bullgarisë tre rekomandime

Komisioni Evropian prezantoi sot rekomandimet e tij në fushën e ekonomisë për vendet e BE-së. Për Bullgarinë ato janë në tre drejtime, transmeton BTA. Në vend të parë Bullgaria të vazhdojë të ofrojë mbështetje të përkohshme dhe të synuar për..

23.05.22 15:51 |
prof.Kantarxhiev

Shtabi Operativ Kombëtar do të japë rekomandime në varësi të përhapjes së Covid-19

Profesori Todor Kantarxhiev, drejtor i Qendrës së Sëmundjeve Ngjitëse dhe të Parazitit tha para bTV se shtabet krahinore do të marrin vendime për masat në varësi të të dhënave për përhapjen e Covid-19 në rajonet përkatëse. Shtabi Operativ Kombëtar..

11.10.20 11:16 |

Suedia i lejoi shtetasit e saj për të udhëtuar deri në Bullgari

Suedia hoqi rekomandimin ndaj qytetarëve të saj për të mos udhëtuar deri në Vendet e Ulëta, Bullgari dhe Rimani si dhe deri në Andorrë, Belgjikë, Danimarkë, Francë, Greqi, Islandë, Itali, Kroaci, Lihtenshtajn, Luksemburg, Monako, Norvegji, Poloni,..

26.08.20 16:36 |

Bullgaria realizoi të gjitha masat e Këshillit të Evropës kundër korrupsionit

Bullgaria është ndër 10 vendet nga 47 gjithsej në Këshillin e Evropës, që aplikuan të gjitha rekomandimet për parandalimin e korrupsionit. Kjo theksohet në një raport të ri të këshillit. Ndër rekomandimet e plotësuara numërohen Ligji për parandalimin e..

03.06.20 14:38 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера