Eмисия новини
от 17.00 часа

Numërimi paralel i Gallup: Rumen Radev merr 66.4% të votave

Kandidati për president Rumen Radev fitoi raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale të Bullgarisë me 66.4% të votave. Këtë e tregon numërimi paralel i agjencisë sociologjike Gallup International Balkan, partneri mediatik i Radios Kombëtare Bullgare...

21.11.21 21:05 |
Përvan Simeonov

Votimi jashtë shtetit ishte me rëndësi kyçe për rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve

Pritjet për një votim masiv nga Turqia nuk u përmbushën. Zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 11 korrik janë tashmë në histori, por komentet mbi rezultatet e tyre ende mbizotërojnë në media. Do të përpiqemi t’i shikojmë nga një kënd tjetër -..

16.07.21 12:50 |

Çfarë janë rezultatet në këto zgjedhje krahasuar me zgjedhjet e 4 prillit

Partia që fitoi zgjedhjet " Ka një popull të tillë" (ITN) tani do të ketë 65 deputetë në Parlament, që është 14 deputetë më shumë sesa arriti të fitonte në zgjedhjet e rregullta parlamentare më 4 prill, sipas rezultateve përfundimtare të..

15.07.21 16:59 |

Partitë e protestës do të kenë 112 deputetë në Legjislaturën e 46-të të Kuvendit Popullor

Sipas 100% të rezultateve të përpunuara të votimit më 11 korrik, forca e parë politike në Parlamentin e ri të 46 është partia "Ka një popull të tillë" /ITN/. Me 24.8% të votave, ajo merr 65 vende. Në vend të dytë është koalicioni SDS-GERB me..

14.07.21 13:26 |

Rezultatet e zgjedhjeve janë autentike, tha kryeministri i përkohshëm

Rezultatet e zgjedhjeve janë autentike dhe pasqyrojnë votën e elektoratit, siç duhet të jetë në një demokraci, tha Kryeministri Stefan Janev në seancën e qeverisë. "Ne vërejmë një pjesëmarrje jashtëzakonisht të ulët të votuesve, për fat të keq ka..

14.07.21 13:04 |
Rosica Mateva

Sipas KQZ shpallja e rezultateve të zgjedhjeve nuk është vonuar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve /KQZ/ iu përgjigj akuzave të partisë GERB për vonim të rezultateve të zgjedhjeve. Sipas KQZ-së, fletët e votimit nga seksionet janë përpunuar 100%. Lidhur me votimin jashtë vendit - atje rezultatet u përpunuan shpejt,..

13.07.21 14:23 |

Me 82.02% prej protokolleve të përpunuara, bullgarët jashtë shtetit vendosin në vend të parë ITN, Bullgaria Demokratike dhe DPS

Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve deri në orën 13:30 të datës 12.07.2021 me 82.02% të protokolleve sektoriale të zgjedhjeve të përpunuara jashtë vendit: Partia "Ka një popull të tillë" merr 47,662 vota, ose 35.01%;..

12.07.21 15:28 |

Me 98.92% prej protokolleve të përpunuara ITN është përpara GERB-SDS me njëzet të qindta

Gjashtë parti dhe koalicione pritet të formojnë Parlamentin e ri të 46 të Bullgarisë pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 11 korrikut Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që prej orës 13:30 të datës 12.07.2021 me..

12.07.21 15:13 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР