Eмисия новини
от 07.00 часа

Lëvizja për në Greqi përmes pikës kufitare bullgare Kullata prapë është intensive

Rreshti i automobilave në pikën kufitare Kullata – Promahon është afro 5 km. Dominojnë veturat me regjistrim bullgar dhe rumun. Vazhdon testimi për Covid-19 megjithëqë secili që hyn në Greqi duhet të prezantojë rezultat negativ të testit PCR. Ka të..

01.08.20 14:22 |

Tension në zyrat e punësimit

Sindikata Kombëtare e Nëpunësve të Administratës “Podkrepa” alarmon për tension shkallëzues ndër nëpunësit në zyrat e punës për shkak të rreshtave të mëdha. Sindikata ngul këmbë për masa suplementare për mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të..

08.04.20 11:44 |

Pavarësisht nga udhëzimet e Komisionit Evropian ka rreshta kamionësh në kufirin midis Bullgarisë dhe Rumanisë

Afro 2 orë presin kamionët për të kaluar kufirin midis Rumanisë dhe Bullgarisë, njoftoi zëdhënësi i Komisionit Evropian Stefan De Keersmaecker. Ai theksoi, se pas udhëzimeve të Komisionit Evropian nga 23 mars i këtij viti për të ashtuquajturat “korridore të..

24.03.20 16:36 |
Всички новини: днес | вчера