Eмисия новини
от 03.00 часа

Zona industriale në Plovdiv tërhoqi investimin e radhës të rëndësishëm

Një investim në zgjerimin e bazës prodhuese pranë Plovdivit në përmasë 17 milion euro bën koncerni gjerman për prodhimin e elektroteknikës, sistemeve të ventilimit për ngrohje dhe koncidionerëve. Mirëpo në uzinën e re e cila është në shfrytëzim prodhohen..

03.07.22 11:35 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера