Eмисия новини
от 05.00 часа

Parlamenti refuzoi të ketë seancë

Pas një seance 10-minutëshe, Parlamenti nuk miratoi një program javor pune. Deputetët duhej të shikonin ndryshimet në Ligjin për Partitë Politike dhe Kodin Zgjedhor. "Për" programin votuan 86 deputetë, "kundër" - 8, abstenuan - 103. Në rivotimin e..

28.04.21 10:32 |

Po fillon punë Parlamenti i ri bullgar

Sot është seanca e parë e Legjislaturës së 45 të Kuvendit Popullor të zgjedhur më 4 prill. Nëse kërkojmë një simbolikë në zgjedhjen e datës - 15 prill, do të vëmë re se ajo është e lidhur me akoma dy ngjarje të tjera të rëndësishme, që kanë të..

15.04.21 06:05 |

Deputetët raportuan për punën e tyre në Legjislaturën e 44-të të Kuvendit Popullor

Tradicionalisht, në ditën e fundit të punës së Legjislaturës së 44-të të Kuvendit Popullor , kryetarët e grupeve parlamentare përmblodhën punën e tyre brenda mandatit. Në emër të grupit parlamentar të GERB, u njoftoua se shumica qeverisëse nuk..

25.03.21 13:54 |

Të akuzuarit në spiunim për Rusinë mbeten në paraburgim

Pas seancave gjyqësore që zgjatën gjithë natën, gjykata ushtarake la në paraburgim pesë të akuzuarit për spiunazh në favor të Rusisë, njoftoi BTA. Njëri nga grupi bëri një rrëfim dhe u la i lirë me kusht që në ditën e ndalimit të tij. Arsyeja e..

22.03.21 09:56 |
Godina e Kuvendit Popullor në Sofje

Parlamenti shtyu seancën e vet për shkak të COVID-19

Mbledhja e Parlamentit më 2 prill, në të cilën duhej të shqyrtohej aktualizimi i buxhetit shtetëror u shty. Grupet parlamentare nuk miratuan propozimin për zhvillimin e mbledhjes në distancë. Sipas opozitës në Kushtetutë është shënuar..

01.04.20 16:00 |
Всички новини: днес | вчера