Eмисия новини
от 20.00 часа
Lëçezar Borisov

Masat kundër krizës do të vazhdojnë gjatë gjithë vitit 2021

Deri në fund të këtij viti dhe në fillim të vitit 2021 do të disponojmë mjete të cilat do të investojmë në biznes. Këtë e tha para RKB Ministri i Ekonomisë Lëçezar Borisov. Sipas tij masat do të vazhdojnë gjatë tërë vitit 2021. “Të dhënat paraprake..

06.12.20 14:57 |

15% është rritja e të ardhurave të bankave

Fitimi i sektorit bankar për gjashtë muajt e parë të vitit 2019 është 470 mln. euro, apo 14.6% më shumë në krahasim me atë të regjistruar më 30 korrik 2018. Treguesi i kthyeshmërisë nga aktivet (ROA) është 1.69%, kurse ai për kthyeshmërinë nga..

18.10.19 10:26 |
Всички новини: днес | вчера