Eмисия новини
от 16.00 часа

Shpata e Rakovskit është eksponat i muajit në Muzeun Historik të Plovdivit

Shpata origjinale e revolucionarit Georgi Stojkov Rakovski , pronë e Muzeut Historik në qytetin Ruse, është eksponat i muajit në Muzeun Historik të Plovdivit. Arma është një nga aksentët e ekspozitës kushtuar përvjetorit të 200 të lindjes së..

23.05.21 08:15 |
Takimi i Georgji Rakovskit me Tiho dhe Tonka Obretenovi në qytetin Ruse

Një ekspozitë digjitale në qytetin Ruse prezanton dokumente shumë pak të njohura për jetën dhe veprimtarinë e Rakovskit

Në lidhje me 200 vjetorin nga lindja e Georgi Rakovskit, ekspozita online në qytetin Ruse prezanton dokumente shumë pak të njohura për jetën dhe veprimtarinë e revolucionarit. Administrata e rrethit në qytetin e Danubit specifikon se ekspozita,..

17.04.21 07:15 |
Всички новини: днес | вчера