Eмисия новини
от 17.00 часа
Prof. Radka Argirova

Anti-trupat neutralizojnë të gjitha variantet e koronavirusit

Të gjithë antitrupat kundër SARS-CoV-2 deri më tani neutralizojnë variantet e tij, tha për BNT prof. Radka Argirova, kryetare e Shoqatës Bullgare të Virologjisë. Vaksinat funksionojnë, aktualisht nuk ka asnjë lloj tjetër dhe gjithçka është..

14.02.21 16:05 |
dr. Çavdar Botev

Vaksinat e mukozës do të neutralizojnë llojet e reja të Covid-19

Shtamet e reja të koronavirusit kërkojnë vaksina të reja, është i mendimit hematologu dr. Çavdar Botev. Para Nova TV ai tha se kompanitë tashmë janë duke përpunuar preparate dhe vala e e re e vaksinave do të sulmojë pjesë të ndryshme të virusit...

13.02.21 11:39 |
Dr. Nikollaj Brënzallov

Vendi ynë nuk është i kërcënuar nga shtami i ri i Covid-19

Nuk ka gjasa që shtami i ri i Covid-19 të përhapet aq shpejt sa në Mbretërinë e Bashkuar, tha për bTV Dr. Nikollaj Brënzallov, Zëvendës Kryetar i Bashkimit të Mjekëve Bullgarë. Ne nuk kemi një lëvizje të tillë të njerëzve dhe kaq shumë grupe..

24.01.21 16:11 |

Shtami britanik do të përkeqësojë situatën pandemike

Para lehtësimit të pritshëm të masave kufizuese kundër pandemisë, autoritetet shëndetësore paralajmërojnë se një shtrëngim tjetër është i mundur nëse lloji i ri i koronavirusit, nga Britania e Madhe, përhapet në Bullgari. “Të gjithë duhet të jenë të..

20.01.21 11:29 |
Всички новини: днес | вчера