Eмисия новини
от 20.00 часа

Udhëtimi deri në Britaninë e Madhe tashmë do të jetë me pasaportë

Që nga 1 tetori që të hyni në Britaninë e Madhe duhet të dispononi pasaportë. Vendi nuk do të njohë më kartat bullgare të identitetit. Ndryshimi është pjesë e rregullave të reja të imigracionit të vendosura pas Brexit. Një përjashtim deri në vitin..

28.09.21 12:14 |
Godina e MPJ-së së Bullgarisë

Evakuimi i shtetasve bullgarë nga Afganistani përfundoi me sukses

Bashkatdhetari ynë i fundit, i cili deri më tani ka kërkuar ndihmë për evakuim nga Kabuli, tani është në një vend të sigurt dhe pret të kthehet në Bullgari, tha qendra për shtyp e Ministrisë së Punëve të Jashtme. MPJ-ja jonë u shpreh mirënjohje..

30.08.21 13:19 |
Ministri Svetllan Stoev

Nuk ka pasur shtetas bullgarë në aeroplanin që u ul në Minsk

Ulja e avionit të pasagjerëve në Minsk para dy ditësh, për shkak të njoftimit për bombë në bord, është pirateri ajrore, tha në një briefing Ministri i Jashtëm Svetllan Stoev. Ai tha se në bord nuk ka pasur asnjë shtetas bullgar, në kundërshtim të..

25.05.21 14:06 |
Всички новини: днес | вчера