Eмисия новини
от 22.00 часа

Sistemi toll nis të punojë pjesërisht nga 1 marsi

Sistemi toll për taksat rrugore në pjesën e tij tregtare nis punën më 1 mars, tha ministrja regjionale Petja Avramova. Sistemi do të përfshijë 3 115 kilometra nga 20 mijë kilometra gjithsej rrugë republikane. Afro  17 mijë kilometra rrugë mbeten falas për..

27.02.20 15:17 |

Më 1 mars starton toll sistemi në Bullgari – çfarë duhet të dimë?

Mbeten disa ditë deri në startin e sistemit toll në Bullgari. Çfarë duhet të dinë shoferët bullgarë e të huaj dhe cili është toll produkti më i përshtatshëm për ata që kalojnë transit? E pyetëm ekspertin Georgi Ballabanov: “ Harta e itinerarit është..

27.02.20 14:29 |
Takimi në Këshillin e Ministrave me përfaqësuesit e firmat të transportit

Sistemi Toll në Bullgari do të testohet në mënyrë të simuluar deri më 16 nëntor

Që nga 16 gusht 2019 do të fillojë tetsimi i simuluar i sistemit Toll, ishte vendosur gjatë takimit të Kryeministrit Bojko Borisov me përfaqësuesit e kompanive të transportit. Deri më 16 janar testimi do të vazhdojë, por në kohë reale. Vlera e..

16.05.19 12:06 |

Sot fillon testimi i sistemit toll

Sot fillon testimi me etapa i sistemit toll. Etapa e parë e testimit do të fillojë me simulime të të dhënave për lëvizje në rrjetin rrugor, por jo me grumbullimin e të dhënave reale në terren. Startimi i Toll për kalimin e kamionëve të rëndë 3 dhe mbi 3..

15.05.19 10:38 |
Всички новини: днес | вчера