Eмисия новини
от 18.00 часа

Ski runs of Pamporovo reopen on January 16

On January 16, the resort of Pamporovo will be open again for winter sports and the operator of the ski area has announced that reduced prices of the lift passes would be kept until January 22. For the past 5 days snow-making..

16.01.21 04:30 |

Më 16 janar pistat e Pamporovos përsëri hapen

Më 16 janar vendpushimi “Pamporovo” përsëri do të jetë i hapur për sportet dimërore, ndërsa operatori i ski zonës shpalli ruajtjen e çmimeve promocionale të lift-kartave deri më 22 janar. Pritet që të shtunën dhe të dielën pistat të jenë në..

16.01.21 04:05 |
Borovec

U hap sezoni i skive në pushimoren Borovec

Filloi sezoni i skive në vendpushimin dimëror Borovec të malit Rilla . Për shkak të mbulimit të pamjaftueshëm të borës, zona e skive do të jetë pjesërisht e hapur dhe me kompromise në cilësinë e pistave. Zonat e problemeve janë shënuar dhe..

28.12.20 13:43 |

Euronews: In Bulgaria's Bansko tourists have the chance to ski

If at Christmas ski resorts in France  are closed, then in Bulgaria the snow and the skiers meet in the winter resort of Bansko, one of the largest tourist destinations in the country.   This is what Euronews says in its French-language..

25.12.20 17:53 |

Euronews: Turistët në Bullgari kanë shans të bëjnë ski

Në dallim të Francës, ku këtë Krishtlindje vendpushimet e skive janë të mbyllura, në Bullgari bora dhe skiatorët takohen në vendpushimin dimëror Bansko, një nga destinacionet më të mëdha turistike në vend, transmetoi Euronews në një reportazh të..

25.12.20 17:35 |

Në vendpushimet e skive bëhen rezervime nga Serbia, Greqia dhe Turqia

Gjatë këtij sezoni dimëror, Bullgaria do të mbështetet në turizmin e brendshëm, si dhe turistë nga vendet e Ballkanit. Këtë e tha para gazetarëve në vendpushimin e skive Pamporovo Ministrja e Turizmit Mariana Nikollova, njoftoi BTA. Nikollova është..

21.12.20 15:28 |

Pushimorja Bansko hapi sezonin dimëror

“Që nga sot, 17 dhjetori, adhuruesit e sporteve të bardha dhe malit me dëborë mund të vijnë për të pushuar në qytetin Bansko”, tha për Radion Kombëtare Bullgare kryetari i bashkisë Ivan Kadev. Në zonën e skive dhe në qytet u vendosën masa të..

17.12.20 14:04 |

Pushimoret bullgare Borovec dhe Bansko hynë në Top 5 të destinacioneve për ski në Evropën Lindore

Pushimoret bullgare Borovec dhe Bansko u radhitën përkatësisht në vendin e dytë dhe të pestë të klasifikimit të pushimoreve më të mira për ski në Evropën Lindore të botimin online Emerging Europе. Ndër përparësitë e pushimores Borovec..

15.12.20 12:19 |

Borovets and Bansko placed among top 5 ski resorts in Eastern Europe

The Bulgarian resorts of Borovets and Bansko ranked second and fifth, in the chart of the best ski resorts in Eastern Europe by website Emerging Europe, 24 Chasa has reported. Among the advantages of Borovets are about 50 kilometers of immaculately..

15.12.20 11:12 |

Borovets et Bansko sont entrés dans le Top 5 des stations de ski d'Europe de l'Est

Les stations bulgares de Borovets et Bansko ont été classées respectivement deuxième et cinquième dans le classement des meilleures stations de ski d'Europe de l'Est de l'édition en ligne Emerging Europe, a annoncé le journal « 24 Heures ». Parmi..

15.12.20 11:03 |
Всички новини: днес | вчера