Eмисия новини
от 17.00 часа

Ski and snowboard freeride competition in three Bulgarian mountains

Winter sports have a number of fans in Bulgaria and the number of those who ski or snowboard grows. But there is a group of riders that most of the ordinary leisure skiers hardly ever notice. This is because these riders are looking for direct..

21.02.15 10:30 |

La Bulgarie est en mesure d’accueillir trois fois plus de touristes en hiver

Le vice-ministre de l’Economie et de l’Energie en charge du tourisme Branimir Botev a présenté la Bulgarie au salon international East Mediterranean International Travel&Tourism (EMITT) 2014 à Istanbul. L’événement avait pour slogan La Bulgarie –..

01.02.14 16:30 |

Ski sporti në stinën olimpike

Me fishekzjarr dhe fanfare ski-stina 2013/2014 tanimë është e hapur zyrtarisht – fillimisht dhe me më shumë dëborë në Pamporovo, kurse që nga e diela e kaluar dhe në Bansko dhe Borovec. Hapja është festë për turistët dhe për adhuruesit e sportit të bardhë...

17.12.13 13:01 |
Всички новини: днес | вчера