Eмисия новини
от 18.00 часа

Velingrad gëzon interes të madh turistik në mes të një dimri jashtëzakonisht të ngrohtë

Hotelierët në rajonin e Velingradit raportojnë sezonin më të fortë të dimrit të katër viteve të fundit, për shkak të anulimit të kufizimeve anti-epidemike dhe dimrit të ngrohtë. Aktualisht, në qytet dhe në Rodopet Perëndimore ka po aq turistë sa..

14.01.23 10:35 |

Pushimorja “Allbena” me program për rehabilitim pas Covid-19

Në Bursën e 27-të Turistike Ndërkombëtare, që u mbajt në Moskë nga 16 deri më 18 mars, pushimorja bregdetare bullgare “Allbena” tërhoqi vëmendjen me një program atraktiv për rehabilitim pas kalimit të infektimit nga Covid-19. Programi i bazohet..

20.03.21 07:15 |

Hisarja – qytet me histori të pasur dhe ujë kurues

Në mes të pandemisë, bullgarët po zgjedhin pushimin e shëndetshëm. Dhe çfarë mund të jetë më e mirë sesa të shkosh në banjat minerale dhe ajrin e pastër në malin Sredna Gora! Hisarja pret miqtë e saj të dimrit me hotele dhe llixha të mrekullueshme,..

20.02.21 11:25 |

Spa pushimoret rreth Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

Një grumbullim i mirë i ditëve të lira rreth periudhës së Krishtlindjeve dhe të Vitit të Ri zhvillon fantazinë e shumicave. Pyetja është sesi dhe ku do ta kalojmë. Sipas traditës bullgari pëlqen t’i pres festat në kompaninë e miqve të afërt dhe të shokëve..

20.12.13 12:09 |
Turizmi spa & wellness është një produkt gjatë gjithë vitit.

Pushimet spa & wellness – shpresa e madhe e turizmit bullgar

Diell përvëlues, plazhe të mbushura me njerëz, një xhungël prej betoni prej hoteleve të shumta, muzikë në kupë të qiellit dhe alkool i cili derdhet me bollëk. Kur bëhet fjalë për turizëm bullgar, menjëherë në përfytyrimet e shumicës dalin po këto..

07.05.13 10:48 |
Aktualisht çmimet në hotelet bullgare janë të njëjtat si dhe gjatë vitit të kaluar

Spa hotelet bullgare me paketa promocioni

Kriza nuk ndikon rrënjësisht mbi spa & wellness turizmin në Bullgari - janë kategorik punonjësit në degë. Interesi ndaj këtij segmenti të propozimeve tona turistike është i përhershëm prej viteve dhe u dedikohet spa hoteleve të shkëlqyera të reja në..

20.05.10 12:30 |
Qyteti Kjustendill është ndër vendpushimet më të njohura balneare në këtë pjesë të Evropës.

Turizmi mjekësor në Bullgari - si të gërshetojmë të dobishmen me të këndshmen

Pushimi i shëndetshëm nuk është një zbulim modern. Akoma në kohërat e lashta njerëzit kanë kuptuar se, ka disa vende nga tokat e sotme bullgare, të përuruar me ajër të pastër dhe ujëra minerale, të cilat mund të shërojnë si trupin, ashtu dhe shpirtin e..

26.03.10 12:30 |
Vendpushimi Pamporovo është ndër destinacionet më të përhapura malore për spa turizëm.

Në mal dhe për spa turizëm në Bullgari

Megjithë krizën, spa hotelet tona nuk mund të ankohen nga mungesë klientësh, për dallim nga shumica e bazave pushimore në vend. Shkaku është çmimi relativisht i ulët i një dhome, i cili zakonisht përfshin dhe një pako falas procedurash spa dhe wellness...

11.12.09 12:10 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна