Eмисия новини
от 09.00 часа
Krasimir Vëllçev

Ofrojnë rritjen e bursave për studentët, doktorantët dhe specializantët

Ministri i Arsimit Krasimir Vëllçev propozon të rritet shuma minimale e bursës mujore nga 36 në 44 euro ndërsa shuma maksimale - nga 77 në 92 euro. Projekti i qeverisë u botua për diskutim në popull. Bursat nuk janë të ndryshuara që prej 5..

23.11.20 10:36 |

Spitali Universitar “Aleksandrovska” kërkon vullnetarë

Spitali Universitar “Aleksandrovska” në Sofje kërkon vullnetarë – studentë dhe specializantë të mjekësisë, të cilët kanë dëshirë të përkrahin ekipin e mjekëve në përpjekjet për kufizimin e përhapjes së koronavirusit të ri dhe në kujdesin për pacientët...

13.03.20 11:09 |
Всички новини: днес | вчера