Eмисия новини
от 02.00 часа
Patriku Neofit

Patriku Neofit: Shpresojmë që sprova e pandemisë na bëri më të urtë

Me rastin e festave ortodokse – Rrethprerjes së Zotit dhe oshënarit Vasili të Madh, në Katedralen Patrikane "Shën Aleksandër Nevski” u shërbye një Liturgji e Shenjtë dhe një lutje për Vitin e Ri 2021. “Shpresojmë dhe lutemi që viti i kaluar..

01.01.21 16:16 |
Bojko Borisov

Kryeministri Bullgar: Po fillon një vit i rimëkëmbjes dhe i fillimi të ri

“Ne përcollëm një vit të sprovave - të pashembullt për nga pasojat dhe përmasat... Unë gjithmonë kam thënë se bullgarët tregojmë forcën tonë në momentet më të vështira. Dhe tani ishte kështu. 2020 na tregoi kuptimin e vërtetë të fjalës “heronj”.....

01.01.21 11:36 |

Zemrat na shpien – fushatë e cila ngroh zemrat e të moshuarve të vetmuar

“Nuk ka gjest më të bukur sesa të japësh nga  yti për të varfërit sepse është e lehtë që të jesh i mirë, ndërsa e mira është ngjitëse!” Me këtë apel emocionues Moto Klubi “Vokil” në qytetin bregdetar Varna u bëri thirrje bashkëqytetarëve të..

19.12.20 08:05 |

Ungjillëzimi – festa e Kishës “Shën Sofia”

Kisha “Shën Sofia” e cila ngrihet në qendrën e kryeqytetit është pjesë e pandarë e historisë së qytetit dhe konsiderohet një prej simboleve të tij. Sipas priftit Angell Angellov kisha mban emrin e Urtësisë së Zotit – Fjalën, jo e martires së lashtë..

25.03.20 12:28 |
Всички новини: днес | вчера