Eмисия новини
от 19.00 часа

Filloi një fushatë për mbrojtjen e arinjve në Bullgari

Organizata ekologjike WWF startoi një fushatë dhuruese për mbrojtjen e arinjve në Bullgari. Me paratë e mbledhura do të formohet një Repart Shpëtues i Arinjve për raste emergjente. Shkaku është se çdo vit afro 100 arinj bëhen viktimë e gjuetarëve..

07.11.20 07:05 |

Komisioni Evropian korrigjoi pritjet për rënien e ekonomisë bullgare

Produkti i brendshëm bruto i Bullgarisë do të ulet me 5.1 për qind gjatë vitit 2020, por do të rritet me 2.6 për qind në vitin 2021 dhe me 3.7 për qind në vitin 2022. Kjo theksohet në parashikimet ekonomike vjeshtore të Komisionit Evropian...

05.11.20 14:32 |
Всички новини: днес | вчера