Eмисия новини
от 18.00 часа

Bullgaria dhe Greqia certifikuan lidhjen e re dypalëshe të gazit

Rregullatorët bullgarë dhe grekë të energjisë certifikuan ndërlidhjen e gazit të kompanisë IGB. Shfrytëzimi komercial i interkonjektorit do të fillojë pas datës 1 korrik 2022. Objekti ka një rëndësi strategjike dhe lejon lidhjen e sistemeve të..

26.05.22 13:02 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера