Eмисия новини
от 10.00 часа

Puna sezonale në Bullgari dhe shpresat e biznesit të turizmit për një sezon më të mirë veror

Mungesa e stafit të kualifikuar dhe mbajtja e vështirë e personelit  të trajnuar dhe të aftë është një nga plagët e pashërueshme në trupin e biznesit bullgar. Problemi është i përhershëm dhe daton shumë kohë përpara pandemisë nga Civid-19 dhe pasiguria..

26.05.21 13:42 |

Vendpushimi malor Pamporovo hap stinën më 3 korrik

Më 3 korrik hapet stina verore në vendpushimin Pamporovo në malin Rodope. Programi veror i vendpushimit ka qëllim për të bërë njerëzit për të lëvizur sa më shumë, të merren me sport dhe të jenë ndër natyrën malore, si një prevencë kryesore kundër..

19.06.20 17:15 |
Всички новини: днес | вчера