Eмисия новини
от 08.00 часа

Në atelienë e Deçko Uzunovit

Studioja e artit e një prej artistëve dhe intelektualëve të mëdhenj  bullgarë Deçko Uzunov   është sërish e hapur për vizita. Për më shumë se një dekadë, ndërtesa në bulevardin “Dragan Cankov” № 24 të Sofjes nuk ishte e..

27.10.21 12:42 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР