Eмисия новини
от 13.00 часа

Bullgaria mirëpret normalizimin e marrëdhënieve midis Izraelit dhe Bahrejnit

Vendimi i Izraelit dhe Bahrejnit të normalizojnë marrëdhëniet e tyre, arritur me ndërmjetësinë e ShBA-së, është hapi i radhës drejt kapërcimin e konfrontimit në Lindjen e Mesme. Është e domosdoshme që ato përpjekje që janë në interes të paqes dhe..

12.09.20 15:56 |
doc. Atanas Sllavov

Konstitucionalisti doc. Atanas Sllavov: Ka nevojë për një vlerësim periodik të masave të jashtëzakonshme

Në amendamentet në Ligjin për Shëndetinë, të miratuara në lexim të parë nga Parlamenti, mungojnë kritere të qarta për kufizimin e të drejtave të qytetarëve. Kështu krijohen mundësi që në kushtet e gjendjes së jashtëzakonshme të dilet jashtë..

10.05.20 13:13 |

Konsumatorët bullgarë i dinë mirë të drejtat e veta

Për herë të parë që prej shumë vitesh gjatë vitit 2019 u shënua ulje e ankesave me 10 për qind, njoftojnë nga Komisioni për Mbrojtjen e Konsumatorëve. Komisioni është organi i cili kontrollon respektimin e të drejtave dhe interesave të bullgarëve..

15.03.20 09:15 |
Всички новини: днес | вчера