Eмисия новини
от 21.00 часа

Më se 1/3 nga bullgarët nuk mund të paguajnë shpenzimet e papritura

36.5 për qind nga bullgarët në vitin 2019 nuk ishin në gjendje të paguajnë shpenzime të papritura, pasi në BE ky tregues është 32 për qind. Këtë e tregojnë të dhënat e Dikasterit Statistikor Evrostat. Me më shumë vështirësi në përballimin e shpenzimeve..

05.05.20 11:14 |

Psikologia Dimitrina Prodanova: Pandemia është shans për kultivimin e vlerave të rëndësishme te fëmijët

Të kyçur në shtëpitë për shkak të koronavirusit fëmijët aty mësojnë, bëjnë ushtrime, komunikojnë, luajnë. Mirëpo, çfarë ndodh me psikikën e tyre përderisa jetojnë midis katër mureve me shkollë online dhe me miq online? “Sikur për ne të..

27.04.20 14:53 |
Всички новини: днес | вчера