Eмисия новини
от 15.00 часа

Për herë të parë të infektuarit me Covid-19 janë mbi 5000

5176 janë rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit. 25,3% e 20,455 testeve të kryera janë pozitive, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Rastet më të reja janë në Sofje - 1321, pasuar nga rrethet e Varnës - 463 dhe..

31.03.21 09:22 |

23% janë të infektuarit me Covid-19 pas 19 242 testeve të kryera

4497 janë rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Shumica e të infektuarve janë në Sofje - 1183, ndjekur nga ata në rrethet e Plovdivit - 391 dhe të Varnës - 264. Rastet aktive..

30.03.21 09:32 |

2403 raste të reja të koronavirusit u zbuluan në 24 orët e fundit

2403 raste të reja të koronavirusit janë zbuluar në Bullgari në 24 orët e fundit, pas 14 563 testeve të kryera, ose 16.5% e mostrave janë pozitive, tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. Shumica e të infektuarve janë në Sofje..

03.03.21 09:51 |

1733 janë rastet e reja të koronavirusit, 505 janë të shëruarit

1733 janë rastet e reja të koronavirusit, të regjistruara në Bullgari gjatë 24 orëve të fundit nga 12 066 teste të kryera. Shumica e rasteve të reja janë në Sofje - 464, pasuar nga Plovdivi - 139 dhe Burgasi - 94 të infektuar. Kjo tregohet nga të..

25.02.21 08:41 |

Përsëri 14% raste pozitive të Covid-19 në Bullgari

Pasi disa ditë përqindja e të sapo infektuarve me koronavirus në Bullgari mbetej 10%, sot për ditën e dytë përqindja e mostrave pozitive është afërsisht 14%. Ditën e fundit rastet e reja janë 1800 nga 13 026 testet e bëra. Më shumë të infektuar ka..

24.02.21 09:43 |

Më shumë të infektuar sesa të shëruar nga Covid-19

506 raste të reja të koronavirusit janë identifikuar në 24 orët e kaluara nga 6537 testet e kryera, sipas të dhënave të Portalit të Unifikuar të Informacionit. Mostrat pozitive janë të barabarta me gati 8%. Numri më i lartë i njerëzve të infektuar..

14.02.21 09:00 |

966 të infektuar të rinj me Covid-19

Në 24 orët e fundit janë identifikuar 966 raste të reja të koronavirusit nga 11 164 teste, sipas të dhënave të Portalit të Unifikuar të Informacionit. Kjo do të thotë që gati 9% e mostrave janë pozitive. Numri më i lartë i rasteve është në Sofje -..

13.02.21 09:50 |

913 raste të reja të koronavirusit nga 10 164 teste të bëra

Rastet e reja të koronavirusit në Bullgari, të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit, janë 913 me 10 164 teste të kryera. Shumica e të infektuarve janë në Sofje - 260, ndjekur nga Plovdivi – 94, tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të..

11.02.21 08:37 |

182 raste të reja të koronavirusit nga 2 663 teste

182 janë rastet e reja të koronavirusit të regjistruara në Bullgari për 24 orët e fundit, tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. 6.8% e totalit të 2 663 testeve të kryera janë pozitive. Shumica e të infektuarve janë në Sofje –..

08.02.21 08:28 |

Të infektuarit me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit janë mbi 7% nga 11 576 teste të bëra

832 janë rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. 7.18% janë rastet pozitive nga gjithsej 11 576 teste të kryera. Numri i përgjithshëm i njerëzve të infektuar me koronavirus në..

02.02.21 09:00 |
Всички новини: днес | вчера