U hap një linjë telefonike kombëtare për krizën në Ukrainë

Ata që ikin nga lufta në Ukrainë tani mund të bëjnë pyetje rreth pritjes së tyre në vendin tonë në një linjë telefonike kombëtare në katër gjuhë. Telefonat 02/9055555 dhe +380 322465075 mund të gjenden në Portalin e Unifikuar të Informacionit..

14.03.22 18:25 |
Anton Kisse

Kryqi i Kuq i Bullgarisë hapi një numër telefoni pa pagesë për të ndihmuar refugjatët ukrainas

Nuk ka korridore të hapura të gjelbër në Ukrainë deri më tani, për evakuimin e civilëve nga qytetet e rrethuara, tha për BNR deputeti i Këshillit Suprem të Ukrainës Anton Kisse. Në Bollgrad është relativisht e qetë. 50 persona të tjerë u larguan nga..

07.03.22 12:49 |

“Shtëpitë e mençura” mund të pushtojnë tregun e pasurive të paluajtshme më shpejt nga sa pritej

Ju nevojitet që të udhëtoni për një-dy javë, por në shtëpi mbetet kafsha juaj e shtëpisë, të cilën të afërmit tuaj ose shokët duhet që ta ushqejnë çdo ditë. Dhe në këtë nuk do të kishte ndonjë gjë të pazakonshme nëse kohët e fundit nuk keni hyrë në..

03.08.21 10:06 |

Dhjetëra bullgarë janë të përfshirë në mashtrim në internet pa dyshuar atë

Mashtruesit përfshijnë dhjetëra Bullgarë në mashtrime në Internet përmes platformave të tregtisë së lirë. Numrat e tyre të telefonit regjistrohen në aplikacione të njohura të bisedave, përmes të cilave autorët e krimeve kontaktojnë viktimat e tyre...

13.03.21 09:35 |

Bullgaria u solidarizua me Austrinë për ndarjen e vaksinave

Kryeministri Bojko Borisov bisedoi në telefon me kancelarin austriak Sebastian Kurz. Borisov mbështeti nismën e kancelarit për të shqyrtuar me kujdes furnizimin dhe shpërndarjen e vaksinave të kontraktuara nga Komisioni Evropian. Bullgaria..

12.03.21 17:45 |
Kryekomisar Nikollaj Haxhiev

Hapet një linjë e nxehtë për sinjalet e krimeve kundër zgjedhjeve

Një linjë telefonike 24 orësh dhe një e-mail për dërgimin e sinjaleve për shkeljet e zgjedhjeve fillojnë të funksionojnë në 8 mars, njoftoi për BNR Kryekomisari Nikollaj Haxhiev, drejtor i Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë Kombëtare (GDNP)...

08.03.21 05:25 |

Tri lexime të një Covid historie në Bullgari

Nuk ka një kaos në sistemin e shëndetësisë- jo një herë ka deklaruar ministri i shëndetësisë Kostadin Angjellov. Dhe pavarësisht se autoritetet llogarisin se bëhet organizimi i domosdoshëm nëpër vende që të mund spitalet të marrin rastet më..

30.11.20 07:15 |

Pyetjet e njerëzve për koronavirusin më shpesh janë për karantinën

Nga 350 deri në 400 pyetje bëhen çdo ditë në telefonin kombëtar për pyetje të lidhura me Covid-19. Linja u hap në shkurt nga Ministria e Shëndetësisë. Pyetjet më shpesh janë të lidhura me karantinën – kush vihet në karantinë dhe nga cili vend kur..

12.08.20 12:09 |

Nëpërmjet telefonave të hapur prokuroria kërkon viktima të bosit të lojërave të fatit Vasill Bozhkov

Prokuroria hapi lidhje telefonike për njerëz të dëmtuar nga bosi i lojërave të fatit Vasill Bozhkov i cili para disa ditësh u shpall në kërkim ndërkombëtar. Nga prokuroria e specializuar njoftuan, se në kuadrin e hetimit kundër tij për mos pagimin e taksave..

04.02.20 17:48 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна