Eмисия новини
от 03.00 часа

Nuk ka se me çfarë të zëvendësojmë rolin e minierave të qymyrit si një garant i një ekonomie, energjetike dhe sigurie të qëndrueshme

“Marrëveshja e gjelbër” e Bashkimit Evropian, në të cilën merr pjesë dhe Bullgaria, parashikon që deri në vitin 2030 të eliminohet përdorimi i qymyrit në energjetikë. Qëllimi është emetimet neto të karbonit në atmosferë të ulen me 55%. Politikanët..

23.09.21 07:15 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР