Eмисия новини
от 19.00 часа

Si ndikoi Covid-19 në sportin bullgar?

Viti 2020 padyshim ishte i vështirë për sportin në të gjithë botën. Sidoqoftë si qëndron Bullgaria në sfondin e vendeve të tjera për sa i përket përshtatshmërisë së masave në përkrahje të sektorit gjatë krizës Covid? Me këtë pyetje Radio Bullgaria..

30.12.20 07:10 |

Trajnime falas të futbollit për fëmijët në Bullgari

Bashkimi Bullgar i Futbollit nga1 tetori 2020 fillon një nismë për njohjen e fëmijëve me lojën e futbollit. Lidhur me këtë në 8 qytete të mëdha do të organizohen trajnime falas për djem dhe vajza deri në klasën e katërt .

10.09.20 14:44 |

Zjarr në anije tregtare do të shuajnë gjatë stërvitjes “BRIZ 2020”

Në qytetin Burgas zhvillohet stërvitja ushtarako detare kombëtare me pjesëmarrje ndërkombëtare “BRIZ 2020”. Në kuadrin e trajnimit do të shuhet zjarr në një anije tregtare dhe do të realizohet kontrolli i një anijeje të rrëmbyer. Presidenti Rumen Radev..

17.07.20 10:26 |

Sportistët elitë bullgarë rifillojnë përgatitjen

Që nga 13 maj sportistët bullgarë të përfshirë në programin për përgatitje olimpike fillojnë trajnimet në bazat kombëtare sportive në vend. Në qendrat u ndërmorën të gjitha masat kundër epidemisë, ndërsa qasja për personat e tjerë është e ndalura...

13.05.20 10:12 |

Kryqi i Kuq i Bullgarisë shënon Ditën Botërore të Vullnetarit

Në vitin 1985 OKB-ja e shpalli 5 dhjetorin Ditë Ndërkombëtare të Vullnetarit. Sivjet Kryqi i Kuq i Bullgarisë e shënon atë me demonstrimin e shpëtimit në rast zjarri. Merr pjesë një ekip i Drejtorisë së Kryeqytetit “Siguri Zjarrfikëse dhe Mbrojtja e..

05.12.19 10:38 |
Всички новини: днес | вчера