Eмисия новини
от 21.00 часа

Katër persona me Covid të konfirmuar vdiqën në 24 orët e fundit

200 janë të sapo infektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. 58 për qind e tyre nuk janë të vaksinuar kundër sëmundjes. 5 për qind e 4015 testeve të kryera rezultuan pozitive, sipas portalit coronavirus.bg. Numri i pacientëve të..

21.03.23 09:03 |

113 të sapoinfektuar me koronavirus në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit u zbuluan 113 raste me koronavirus nga 2635 teste të kryera, sipas të dhënave të Portalit të Unifikuar të Informacionit. 4 për qind e mostrave rezultuan pozitive. 47 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar. Në..

17.03.23 09:17 |

Për ditën e dytë nuk u administrua asnjë vaksinë kundër Covid-

Në 24 orët e fundit u zbuluan 33 raste të reja me Covid në vend. Mbi 57.5 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar kundër virusit. 5.75 nga 574 testet e kryera rezultuan pozitive, sipas portalit coronavirus.bg. Numri i pacientëve të..

13.03.23 09:58 |

Për ditën e dytë, vdiqën 3 persona me Covid të konfirmuar

93 janë të sapo infektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. Mbi 62.3 për qind e të sapoinfektuarve nuk kanë vaksina kundër koronavirusit. 3.68 për qind e 2522 testeve të kryera ishin pozitive, sipas portalit coronavirus.bg. Pacientët e..

09.03.23 09:36 |

Tre persona me Covid të konfirmuar vdiqën në 24 orët e fundit

57 janë të sapo infektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. Rastet u rritën me 45 nga një ditë më parë. Mbi 61 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar. 1.3 për qind e 4119 testeve të kryera ishin pozitive, sipas portalit..

07.02.23 08:58 |

Dy veta vdiqën me Covid të konfirmuar në 24 orët e fundit

95 janë të sapoinfektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. Mbi 57.9 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar. 2.5 për qind e 3817 testeve të kryera rezultuan pozitive, sipas portalit coronavirus.bg. Numri i pacientëve të..

25.01.23 09:06 |

Një person me Covid të konfirmuar vdiq në 24 orët e fundit

137 janë të sapo infektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. Rastet u rritën me 9 nga një ditë më parë. Mbi 50.3 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar. 4.1 për qind e 3171 testeve të kryera rezultuan pozitive, sipas portalit..

13.01.23 09:21 |

Gati 6 për qind e mostrave për Covid-19 janë pozitive

Rastet e reja me Covid-19 për 24 orët e fundit janë 204. Sipas të dhënave të Portalit të Unifikuar të Informacionit, 5.79 për qind e 3519 testeve të kryera rezultuan pozitive. Në spitale janë të shtruar 352 të infektuar, nga të cilët 43..

08.12.22 09:28 |

Gjashtë veta me Covid të konfirmuar vdiqën në 24 orët e fundit

163 janë rastet e reja të Covid në vend në 24 orët e fundit. Më se 61 për qind e të sapoinvektuarve nuk kanë vaksina kundër koronavirusit. 4.66 për qind e 3496 testeve të kryera rezultuan  pozitive. Numri i pacientëve të regjistruar aktiv janë..

30.11.22 08:56 |

3/4 e bullgarëve me probleme të shëndetit mendor nuk marrin kujdes

70 për qind e personave me probleme të shëndetit mendor në Bullgari nuk marrin asnjë kujdes. Dhe për ata që trajtohen në një nga 12 qendrat shtetërore të psikiatrisë, nuk ofrohet trajtim dhe kujdes i vazhdueshëm në komunitet, u bë e qartë gjatë një..

10.10.22 12:44 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна