Eмисия новини
от 04.00 часа

Tregtarët këmbëngulin për hapjen e objekteve të mbyllura për shkak të Covid-19

Pronarët e objekteve tregtare të mbyllura për shkak të masave anti-epidemike këmbëngulin për hapjen e tyre, madje me çmimin e ditëve më të pakta të punës dhe një orari më të kufizuar të punës. Këtë e deklaroi Asociacioni Bullgar Retail në një letër..

25.01.21 11:54 |

Frutat dhe perimet e importuara detyrimisht do të kontrollohen për pesticide

Tregtarët, importuesit dhe prodhuesit e frutave dhe primeve nga Bullgaria Jugperëndimore i dërguan një letër të hapur Kryeministri Bojko Borisov, në të cilën insistojnë për takim urgjent me të. Arsyeja për këtë kërkesë është urdhëresa e lëshuar..

11.06.20 13:00 |

Zinxhirët e shitësve me pakicë apelojnë një vendim të qeverisë

Urdhëresa e qeverisë, e cila detyron zinxhirët e shitësve me pakicë të shesin produkte bullgare të prodhuesve vendas është në kundërshtim me të drejtën evropiane dhe krijon kushte të përshtatshme për korrupsion dhe përveç kësaj nuk mund të zbatohet...

14.04.20 15:37 |
Всички новини: днес | вчера