Eмисия новини
от 22.00 часа

Antikiteti i vonë në një ekspozitë të re në Muzeun Historik Kombëtar

Në muzeun më të madh historik në vend, është krijuar një hapësirë e re ekspozite, kushtuar Antikitetit të Vonë - një kohë e ndryshimeve të rëndësishme politike, ekonomike dhe fetare në trojet e sotme bullgare. Atëherë ka filluar edhe zhvendosja e..

06.07.22 13:11 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера